Πώς να διαγράψετε οριστικά το λογαριασμό σας στο Facebook

Θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμός στο Facebook και δεν γνωρίζετε πως Πριν κάνετε οτιδήποτε βεβαιωθείτε ότι
έχετε δημιουργήσει ένα αντίγραφο των δεδομένων σας.

Ενδέχεται να γνωρίζετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Facebook μετά την απενεργοποίησή του. Αλλά να είστε προσεκτικοί, δεν θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε γνώμη αφού διαγράψετε μόνιμα το προφίλ σας στο Facebook.

To Facebook θέλει 90 μέρες για να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες σας, τα βίντεό σας, τις αναρτήσεις σας, τα σχόλια σας, τα μηνύματα σας και όλα τα υπόλοιπα.

Κανείς από τους φίλους σας δεν θα μπορεί να επισκεφθεί το προφίλ σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαγραφής.

Ωστόσο, μηνύματα κειμένου και εικόνες που έχετε στείλει στους φίλους σας μέσω συνομιλίας, θα είναι ορατοί στους λογαριασμούς τους, επειδή αποτελούν μέρος του δικού τους account επίσης.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα διαγραφής:

-Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook.

-Επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο, https://www.facebook.com/help/delete_account

-Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή του λογαριασμού μου.




Share:

Translate

Αρχειο: newstv.top

Η NASA θα τεστάρει για πρώτη φορά την πλανητική άμυνα

Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά

Επικοινωνήστε μέσω email

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *